novice
povezave
trgovina
prireditve
NEPREMICNINERACUNALNISTVOAVTOMOBILIZEMOBVESTILATURIZEMPI - PORTALPETYAASTROLOGIJAFORUMTRGOVINA
MARKETING-OGLAŠEVANJESi21 uporablja omrežje SOFTNETSi21 uporablja omrezje
ATLETIKA

SAMO ŠE 21 DNI

F-Secure Anti-Virus

atletika@si21.com

Sorry, your browser doesn't support Java.

domače novice

tuje novice

Sydney 2000

naši olimpijci

spored na OI

TV prenosi

OI - novice

GP - Zlata liga

državni prvaki

portret meseca

mladi talenti

klubi - društva

rekordi

koledar AZS

koledar IAAF

rezultati

rekreacija

  
 
 
IAAF
 
 
 
 
 
  
 
 
 
In English - for our visitors from around the World

Poglejte VIDEO posnetek tiskovne konference

Obiščite njeno osebno spletno stran

Watch her Press Conference VIDEO

Visit Merlene's Personal Home page

Osebne strani nekaterih naših vrhunskih atletinj in atletov, ki nas bodo zastopali na Olimpiadi v Sydneyu, so že izdelane. Mnogi med njimi se predstavljajo kar sami! Oglejte si jih! Med Olimpijskimi igrami jim boste preko teh strani lahko tudi pisali!
Vabljeni pa ste tudi k ogledu nove rubrike:
PORTRET MESECA

Sodelujte s predlogi za portret meseca!

Predstavitev našim rojakom v Avstraliji

Ljubljana, 31. avgust

Alenka Matija Roman Saša

Danes zvečer smo v klubskih prostorih ŽAK MASS v Ljubljani po telefonu posneli predstavitev naše atletske reprezentance. Na predstavitvi so v živo nastopili samo Alenka Bikar, Saša Prokofjev, Roman Kejžar in Matija Šestak, čeprav so svojo prisotnost obljubili še nekateri naši atleti in atletinje, pa tudi njihovi trenerji. Lahko jim je žal!

Predstavitev je omogočila in posnela naša rojakinja Elica Rizmal z SBS Radia Melbourne, s pomočjo sestrske postaje SBS Radio Sydney pa bo "online" predvajana po vsej Avstraliji v ponedeljek, 4. septembra med 23:00 in 24:00 uro po našem času (tedaj bo v Avstraliji že torek ob 08:00).

S tem smo našim atletom in hkrati tudi našim rojakom v daljni Avstraliji želeli omogočiti, da "se spoznajo med seboj" še pred nastopi na Olimpijskih igrah.

To možnost sedaj preko naših strani ponujamo vsem zainteresiranim. Obiščite njihove spletne strani na naslovih: http://www.sbs.com.au ali pa http://www.glasslovenije.com.au, če želite spremljati posnetek te oddaje ali če želite spoznati delo naših rojakov na peti celini.

Tudi Brigita Langerholc je potrdila normo

Ljubljana, 29. avgust

Končno je uspelo tudi Birigiti Langerholc potrditi normo za posamičen nastop v teku na 800 m, da si ne bo treba vodilnim možem v AZS preveč beliti glave, ali bi bili toliko milostni in ji dovolili nastopiti, ko bo že ravno tam blizu, saj bo tekla v naši štafeti 4 x 400 m.

Tako kot pred časom Matija Šestak, jih je te velikanske dileme, strašnih skrbi in odgovornosti odrešila sama. Na včerajšnjem mitingu v angleškem Gatesheadu je Brigita osvojila drugo mesto, toda njen čas 2:00.25 je bil dovolj dober, da bo smela tudi v Sydneyu pokazati, kaj zna in zmore.

Zdaj je treba le še poskrbeti, da bodo naši atleti sodelovali na otvoritveni slovesnosti, dogodku, o katerem že sedaj sanjarijo in ki se ga bodo verjetno udeležili vsi športniki, ki bodo tedaj tam - razen ...

Če verjamete ali ne, pri nas se je našel nekdo, ki je celo to zamočil (ne ravno po nesreči, da ne bi kdo razmišljal tako preprosto) in kaj lahko se zgodi, da naših atletov ne boste videli v mimohodu! Pred časom smo zapisali, da se verjetno nekdo norčuje iz naših atletov - zdaj o tem ni nobenega dvoma več!
Tudi invalidi gredo v Sydney po medalje

Ljubljana, 28. avgust

Danes so strani medijev polne športnikov, ki gredo v Sydney, pa jhudej02_300.jpg (15184 bytes) malokdo ve, da v Avstralijo na Paraolimpijske igre potuje tudi slovenska reprezentanca invalidov. Zato smo se odločili, da vam danes predstavimo enega od njih, Janeza Hudeja, ki je nastopil tudi že v Barceloni '92 in Atlanti '96 - v kratkem pa bomo predstavili celotno reprezentanco Slovenije.

Paraolimpijske igre v Sydneyu bodo potekale od 18-29 oktobra 2000. Na igrah bo zbranih 4000 najboljših tekmovalcev iz 125 držav iz vsega sveta, ki se bodo v 11 dneh pomerili v 18 športnih panogah. Slovenijo bo zastopalo 17 športnikov, ki bodo nastopili v petih športnih panogah. atletika (5), streljanje  (3), namizni tenis (2), plavanje (1) in ekipa goalball-a (6).

več...

APS za pionirje in mlajše mladince

Koper, 27. avgust

Skoraj 400  mladih atletov in atletinj iz 30 slovenskih atletskih klubov se je zbralo v Kopru na APS za ml. mladince/ke in pionirje/ke. Atletski klub Koper je fantastično izpeljal organizacijsko najzahtevnejšo atletsko prireditev.

Tokrat so bile ekipe veliko bolj izenačene kot pred letom dni, tako da se je boj za naslove najboljših pri dekletih bil prav do zadnje discipline. Največ točk so na koncu zbrale pionirke in ml. mladinke Olimpije 221, atletinje celjskega Kladivarja so bile druge z 210 točkami, Novomeščanke pa s 188 točkami tretje.

Pri atletih je ekipni naslov najboljših v Sloveniji zasluženo pripadel AK Krka Novo mesto 339, drugi so bili atleti AD ŽAK MASS z 213 točkami, pokal za tretje mesto pa je pripadel domačim atletom AK Koper 190 točk, kar je ponovitev lanskoletnega uspeha. Generalni sponzor prireditve Citroen Slovenija je najboljšim petim atletom in atletinjam, ki so dosegli rezultate najvišje vrednotene po madžarskih tablicah, kot nagrado podaril športno uro.

Prejeli so jih: Milutinovič Andrej/ŽAK MASS/ za rezultat v suvanju krogle 16.79, Murko Dorjan /MB98/ 300 m 36.06, Mrgole Grega/Ol/ daljina 657 cm. Pri dekletih je najboljši rezultat po madžarskih tablicah dosegla Humljan Anja /Ol/, ki je pretekla 300 m v rezultat 41.48, Tajnikar Pia /ŽAK MASS/ je dosegla 898 točk za rezultat na 100 m 12.81, Marina Tomič pa 888 točk za tek na 100 m 12.87.

Med pionirji poleg Tajnikarjeve velja omeniti  odlične nastope: Veronike Koren /AKKp/ na 2000 m 6:48,08, v teku na 100 m pa je zmagal Kraševec Matija /Nm/ 11.42, Teodorovič Slađan/Ol/ s skokom v daljino 640 cm, Anja Pečič /AKKp/ pa v suvanju krogle 11.11.

Mitja Butul   

Kdo bo tekmoval - atleti ali funkcionarji?

Ljubljana, 27. avgust

gcankar04_250.jpg (18161 bytes)golinbos01.jpg (36695 bytes)Bili smo prvi, ki smo opisali zaplete z opremo, ki naj bi jo dobili naši atleti za nastope v Sydneyu - nismo pa bili edini (glej desno - klikni za povečavo).

Očitno se bodo v dresih Adidasa šopirili funkcionarji AZS in OKS ali pa morda njihovi otroci, kajti atleti niso dobili niti tistega, kar so podpisali, da so dobili. Morda bomo čez nekaj časa sredi Ljubljane srečali nadobudneža, ki se bo hvalil, da nosi majico Gregorja Cankarja, Eufemije Štorga ali pa Matije Šestaka..., medtem ko bosta onadva na Olimpiadi vadila in nastopala v svoji opremi in pri tem najbrž kršila pogodbo z OKS!?

več...  

Brigite Bukovec ne bo v Sydneyu!

Ljubljana, 26. avgust

Brigita Bukovec se je danes dopoldan po temeljitem premisleku in pogovoru s trenerjem Juretom Kastelicem dokončno odločila, da ne bo nastopila na igrah v Sydneyu.

Njena odločitev je dokončna - in predvsem je njena! Brigita, ki v zadnjem času nikakor ni uspevala stopnjevati formo, kot bi želela, je že po dokaj bledem nastopu na ljubljanskem mitingu pred dobrimi 10 dnevi ugotovila, da strahotnega pritiska ne bo zmogla ...

Toda to ne pomeni konca izjemne kariere - nasprotno, pomeni nov začetek, načrtovan in tempiran na zimsko sezono ...

več...   

Van Damme miting okronal Deversovo

Bruselj, 26. avgust

gdevers02_250.jpg (16093 bytes)Na včerajšnjem mitingu Van Damme v Bruslju, ki je eden mitingov Zlate lige, je Američanka Gail Devers (levo) kot prva atletinja letos osvojila svojo peto zmago in tako postala prva dobitnica Jackpota 2000. Koliko atletov si bo ob koncu delilo glavno nagrado, se seveda še ne ve, je pa še kar nekaj kandidatov, ki lahko zberejo potrebnih 5 prvih mest.

Na mitingu sta nastopili tudi dve "naši" atletinji:
Merlene Ottey
(levo spodaj) je bila v teku na 100 m šesta s časom 11.18, zmagala pa je seveda Marion Jones.

Tudi Mehičanka Ana Gabriela Guevara  (levo spodaj), ki se bo do odhoda v Sydney pripravljala v Ljubljani, je ponovno pokazala izjemno pripravljenost in je le za malo zaostala za zmagovalko teka na 400 m, Avstralko Cathy Freeman in osvojila drugo mesto. Freemanova, glavna favoritinja domačinov za osvojitev zlate medalje v atletiki, je tekla 49.78, Ana pa 50.21.

Pomembni zmagi sta osvojila tudi Michael Johnson, ki se je po poškodbi na ameriških kvalifikacijah ponovno uspešno vrnil in v svoji disciplini, teku na 400 m prepričljivo zmagal in Maurice Greene (za katerega velja podobno, kot za Johnsona), ki je obenem v teku na 100 m še dosegel letošnji najboljši rezultat na svetu: tekel je 9.88.

Med odmevnejšimi rezultati je treba omeniti nov evropski rekord v teku na  5.000 m, ki ga je s časom 12.:49.71 dosegel domačin Mohammed Mourhit.

Bilo pa je tudi kar nekaj presenetljivih porazov med favoriti...

več...

Niti črne ovce ni bilo!

Ljubljana, 26. avgust

Objavljamo popravek včerajšnje informacije o glasovanju na seji UO AZS v zvezi z disciplinsko kaznijo predsedniku ŽAK MASS, Edu Šegi.

Objavili smo, da so za potrditev kazni po direktivi predsednika AZS, Jožeta Brodnika glasovali vsi člani UO razen enega.

Ta informacija je netočna v toliko, da tudi omenjene "črne ovce" ni bilo, ampak so za predlog glasovali kar vsi!

več...

Atletski podmladek se zbira v Kopru

Koper, 25. avgust

V soboto, 26. avgusta bo Koper Slovenija v malem. Na atletskem aps_koper.jpg (29163 bytes)stadionu koprske Bonifike bo v organizaciji Atletskega kluba Koper najbolj množično atletsko tekmovanje v Sloveniji: Atletski pokal Slovenije za ml. mladince/ke in pionirje/ke. Organizator je na naslov prejel prijave ekip iz kar 35 slovenskih atletskih klubov, kar je rekordna številka, kot je rekordno tudi število prijavljenih mladih atletinj in atletov - 389 se jih bo kar 736 krat pognalo s štarta v 15 atletskih disciplinah. Med prijavljenimi je tudi nekaj takšnih, ki lahko posežejo po odličnih rezultatih in verjetno tudi po državnih rekordih.

Ljubitelji atletike vabljeni na Bonifiko!

 Mitja Butul

Kakšen dres bo v Sydneyu nosil Boris Mikuž?

Ljubljana, 24. avgust

adidas01_280.jpg (16332 bytes)Na gornje vprašanje sicer nihče ne ve pravega odgovora (razen morda imenovanega gospoda), verjetno pa je zase bolje poskrbel kot za svoje atlete.

Po pripovedovanju slednjih je namreč njihov direktor in eden od potnikov za Sydney pri razdeljevanju dresov zopet ušpičil nekaj, kar je komaj verjetno (in kar bo seveda spet zanikal) - a ker ga že dobro poznajo, se temu niti ne čudijo več...

Razkrivamo še eno podrobnost, ki je skoraj nihče ne ve, še najmanj pa prizadeti atleti in trenerji, ki jih Mikuž postavlja na laž. Preberite! Niso si izmislili novinarji, ampak on...

nadaljevanje ...  

Potrjeni vsi sklepi - tudi najbolj nori!

Ljubljana, 24. avgust

Vsi sklepi, ki so jih obravnavali na včerajšnji seji Upravnega odbora AZS so bili po pričakovanjih soglasno potrjeni, med njimi tudi tisti o kaznovanju predsednika ŽAK MASS-a Eda Šege, ki esega02_400.jpg (52461 bytes) od sedaj dalje po njihovem eno leto ne sme opravljati nobene funkcije v atletiki.

Niti največji optimisti - celo najbolj naivni ne - niso pričakovali da se bo zgodilo kaj drugega, kajti glasovalni stroj je utečen in namazan (po vsej verjetnosti pa tudi ustrezno "podmazan").

In sodeč po odmevih v skoraj vseh javnih medijih je to tudi edina "pomembna" novica z včerajšnje seje UO - tik pred Olimpiado so jim atleti še najmanjša skrb! Bog jim pomagaj - atletom pa najbrž tudi ne preostane drugega, kot da se zazrejo v nebo ...

več ...

Ana Guevara na mitingu v Bruslju

Ljubljana, 24. avgust

Mehiška atletinja Ana Gabriela Guevara, ki se ob pomoči našega kluba ŽAK MASS v Ljubljani pripravlja na svoj nastop v Sydneyu, bo v petek, 25. avgusta nastopila na mitingu GP Mitingu "Memorial Van Damme" v Bruslju.

Udeležbo na mitingu si je vsekakor prislužila z izjemnimi rezultati v letošnji sezoni (še vedno ima letos tretji čas na svetu!), med katerimi je bil njen nastop in zmaga na Mitingu v Londonu med najodmevnejšimi. Na svoji zadnji tekmi v Monte Carlu se sicer ni tako dobro odrezala (bila je četrta), toda že v petek njen trener Raul Bareda napoveduje bistveno boljši izid.

Danes bo presneto vroče!

Ljubljana, 23. avgust

Ne, niste na napačni strani in to ni vremenska napoved, ampak je napoved tega, kar se utegne dogajati na seji UO AZS.

Med najpomembnejšimi točkami dnevnega reda naj bila celo obravnava in potrditev predloga kandidatov za Olimpijske igre v Sydneyu. Ni sicer povsem jasno, iz koga se s tem glasovanjem norčujejo in komu se posmehujejo ti "veleumi" tri dni potem, ko je že vse potrjeno celo na višjih instancah, jasno pa je, da tega ne počno prvič.

Ob tem je kaj malo verjetno, da bodo našli toliko časa, da bi vsaj prebrali številne pritožbe na svoj račun, kaj šele, da bi jih resneje obravnavali. Teh pritožb pa v zadnjem času ni malo in kaže, da jih bo še več! Obveščeni smo, da se je prav danes na sestavo reprezentančnih štafet uradno pritožil tudi AK Kronos iz Ljubljane - tudi njihovo pritožbo bomo v prihodnjih dneh objavili.

Najbolj vroče pa bo prav zanesljivo pri obravnavi pritožbe predsednika ŽAK MASS, Eda Šege (na sliki) na odločitev disciplinske komisije, s katero so ga skušali "vreči" iz atletike za eno leto.

V "senci" tega nadvse pomembnega dogodka, v resnici pa na vrčem soncu, se bo istočasno odvijal mladinski atletski miting v organizaciji ŽAK MASS-a - in spremljali bomo raje ta dogodek.

Nekaj vroče dokumentacije o omenjenih dogodkih objavljamo na posebnih straneh, ki si jih morate ogledati.

več...

Predstavitev z grenkim priokusom

Ljubljana, 22. avgust

Predstavitev naših športnikov, ki bodo potovali na Olimpijske igre v Sydney, je bila, kot smo napovedali, danes popoldan na Ljubljanskem gradu. Prvi del, skupinsko fotografiranje, se je odvijal na prostem, drugi del pa v grajski dvorani. Obakrat je bilo zelo vroče.

lj_grad09_300.jpg (10557 bytes)Komorna, na trenutke celo malce dolgočasna prireditev, ki je niti izkušeni moderator Igor E. Bergant ni uspel zares "oživiti", pa je bila namenjena predvsem sponzorjem in medijem, malce morda tudi "eliti" (ki pa je niti ni bilo opaziti), najmanj pa je bilo namenjeno športnikom samim. Njim je bilo takšno celodnevno "mučenje" prej v breme, ki pa je del njihovih obveznosti in to so že zdavnaj vzeli v zakup.

Menimo pa, da bi si naši vrhunski športniki zaslužili vsaj živahnejšo in bolj odprto predstavitev, ki bi bila lahko prav tako namenjena istim udeležencem, pravo podobo pa bi ji dali še gledalci, ki jih zagotovo ne bi manjkalo, če bi bila prireditev javna - morda v hali Tivoli ali na stadionu...

Ostaja pa tudi grenak priokus pri športnikih, ki Olimpiade ne bodo videli od blizu, pa čeprav so izpolnili normo. O tem danes sicer iz razumljivih razlogov ni bilo govora, zanesljivo pa ga bo še veliko ...

več ...

Predstavitev reprezentance

Ljubljana, 21. avgust

Jutri bo na Ljubljanskem gradu slovesna predstavitev vseh špornikov, ki nas bodo zastopali na poletnih Olimpijskih igrah v Sydneyu.

Atletsko reprezentanco, ki razen Romana Kejžarja (maraton je pač po tradiciji na sporedu zadnji dan iger) odhaja v Avstralijo 3. septembra, bomo na naših straneh podrobneje predstavili jutri.

Naši atleti se bodo skupaj še z nekaterimi drugimi športniki najjprej aklimatizirali in se pripravljali v Brisbaneu, ki je kašnih 1000 km stran od Sydneya in ima klimatske pogoje, kakršni se pričakujejo v Sydneyu v času iger.

IAAF in Sotomayor razburila Skandinavce

Stockholm, 20. avgust

sotomayor06_430.jpg (17119 bytes)Predstavniki atletskih zvez skandinavskih dežel: Švedske, Danske in Norveške so se včeraj sestali v Uppsali in ogorčeni nad znižanjem kazni Kubancu Sotomayorju, sestavili protestno pismo, v katerem se zgražajo nad nenavadnim in nepojasnjenim ravnanjem IAAF.

Zahtevajo, da se obnovi postopek in zadrži ponovno dovoljenje nastopanja svetovnemu rekorderju v skoku v višino, ki je v svojem prvem uradnem nastopu po prepovedi v Monte Carlu zmagal s preskočenih 230 cm.

več ...

Mnenja se krešejo, kopja se lomijo

Ljubljana, 19. avgust

Še cel dan ni minil, ko smo objavili novico (spodaj), da je zaradi nesoglasij znotraj AZS zares zavrelo in da je odstopil trener naše svukmirovic04_800.jpg (58789 bytes)rekorderke in prvakinje v metu kopja Eufemije Štorga, že smo dobili novo podobno vest: odstopil je še en trener. Tokrat gre za koprskega trenerja nadarjenih sester Vukmirovič, Snežane (na sliki levo) in Radmile.

Zaplet okrog Lovra Umeka, trenerja Štorgove, je že znan, vendar je kulminiral prav pred kratkim, ko naj bi vrh AZS samovoljno odločil, da Umek pač ne bo potoval na Olimpiado.

Začetki teh in podobnih nesoglasij pa segajo malce nazaj, po mnenju predsednika ŽAK MASS, Eda Šege (desno) kakšno leto nazaj - in tudi o tem bomo pisali v naslednjih dneh.

Prav temu vrhu (bolj ali manj vsi obtožujejo dva človeka) skoraj vsi zamerijo enako samovoljo in tudi nepremišljene odločitve, v mnenju Borisa Sulčiča pa se pojavlja nekaj povsem drugega...

Toda, mar bodo res zato atleti kar po vrsti ostajali brez trenerjev. Je to rešitev? Nikakor ne!

več ...

Najboljši izid v teku na 400 m letos

Monte Carlo, 18. avgust

cfreeman08_400.jpg (44371 bytes)Avstralka Cathy Freeman, ki se je po znanem zapletu z managerjem najprej začasno preselila v ZDA, potem pa v London, kjer zdaj trenira in se v miru pripravlja na Olimpiado, je v teku na 400 m z najboljšim letošnjim izidom na svetu zmagala na mitingu v Monte Carlu. Tako je znova potrdila svojo kandidaturo za zlato olimpijsko odličje v tej disciplini (nastopila pa naj bi tudi v teku na 200 m). Če bo osvojila zlato medaljo, bo prva predstavnica Aboriginov, nosilka olimpijske medalje.

več ...

Kdo se norčuje iz atletov in trenerjev?

Ljubljana, 19. avgusta

Kot smo na naših straneh že nekajkrat nakazali, se v naši "kraljici športov" tokrat kuha še malo bolj neodgovorno in umazano, kot smo bili vajeni doslej!

Vroče ni samo na soncu - zdaj so nekateri, ki se radi igrajo v zakulisju, poskrbeli, da bo vroče tudi v senci. Na slikah sta prvi žrtvi teh podlih igric vsemogočnih klečeplaznikov pod vodstvom J.B. (ni Josip Broz!)!

V "fevdu" - tako si nekateri predstavljajo "svojo" atletsko zvezo - je začelo vreti. Olja na ogenj so gospodje prilili prav te dni, ko so na malce nenavaden "določili", kdo bo tekel v storga03_420.jpg (28771 bytes)moški štafeti 4 x 100 m in kdo ne bo, še nekoliko bolj vroče pa je v zvezi s trenerjem naše rekorderke v mestu kopja, ki po besedah (ne)odgovornih v Sydneyu nima kaj iskati (predvsem zato, ker predsednik njegovega kluba ne "diši" že omenjenim. Zgodilo se je najslabše: v obupu je odstopil! Nič kaj dosti bolje pa ni reagiral "ogoljufani" šprinter ŽAK MASS-a.

Samo zato, ker menimo, da še ni prepozno za popravo krivic in odpravo samodrštva v vrhu AZS, odpiramo povsem novo rubriko "VROČE TEME". Sodelujte!

Začelo se je povsem napak, tudi žrtve niso prave, naj se vsaj konča v dobro naše atletike in tistih, ki vedo, kaj to je!

POKAL TREH DEŽEL

V nedeljo, 20. avgusta kranjskogorci vabijo na tekaško in kolesarsko prireditev. Štart bo ob 10. uri pred hotelom Prisank v Kranjski Gori, proga je dolga 30 km in poteka po ozemlju po stari trasi železniške proge do Rateč, do državne meje z Italijo in nato po Italiji ter Avstriji do cilja v Podkloštru. Štartnina je 200 tolarjev, prijavite pa se na TD Kranjska Gora po telefonu 064-881768 ali na dan štarta do 9. ure. Prvi trije v vsaki  kategoriji dobijo kolajne po razglasitvi pa je še žrebanje praktičnih nagrad. Kolesar in kolesarka z najboljšim časom dobita za nagrado gorsko kolo. Poskrbljeno bo za malico in okrepčila, za prevoz opreme s štarta na cilj in nato za prevoz nazaj v Kranjsko Goro.

Miting za pionirje v Kopru

Koper, 16. avgust

AK Koper prireja tekmovanje za Atletski pokal Slovenije za pionirke in pionirje ter mlajše mladinke in mladince v soboto, 26. avgusta.

Tekmovanje bo na atletskem stadionu v Kopru. Podrobnosti o tekmovanje so razvidne iz priloženega uradnega letaka (kliknite nanj za povečavo), objavljene pa so tudi na strani z razpisi.

Mlade tekmovalce si bo morda ogledal tudi naš olimpijec Matija Šestak, ki mu je teden dni bivanja v Kopru (kot nagrado za doseženo olimpijsko normo v teku na 400 m) podarilo in omogočilo Društvo za zdravo življenje iz Kopra. Tako si bo Matija lahko privoščil krajše aktivne počitnice pred pripravami na nastope na Olimpiadi.

 

VAŠE MNENJE

FORUM

 

VROČE TEME

ARHIV

TA TEDEN - DOMA

Športni utrinki iz Ljubljane
Mikuževi dresi
Šega suspendiran
Vroča seja UO AZS
Grenak priokus
Mitng za pionirje v Kopru
Miting za mladince v Ljubljani
Kuhinja in zapleti
Portret meseca: Nina in Brigita
Osebne strani atletov

TA TEDEN - V TUJINI

Zlata liga - Weltklasse
GP miting v Londonu
GP miting v Stockholmu
Zlata liga v Oslu

SLOVENSKI ATLETI

Alenka Bikar
Gregor Cankar
Brigita Bukovec
Brigita Langerholc
Matija Šestak
Helena Javornik
Anja Valant
Britta Bilač
Roman Kejžar
Nina Zega
Boštjan Horvat
Jolanda Čeplak
Primož Kozmus
Eufemija Štorga
Damjan Zlatnar
Igor Primc
Jože Vrtačič
Marcela Umnik
Miro Kocuvan
Darja Kokalj
Robert Kotnik

 

| novice | Morel | gospodarstvo | kultura | svet | Slovenija | šport | TV | film | glasba | nepremičnine | računalništvo |
| avtomobilizem | obvestila | turizem | šolstvo | Petya | forum | povezave | astro novice | trgovina |
Urejanje in oblikovanje "Atletike": Edo Bogataj , Pečarjeva 14, SI-1231 Črnuče
Tel./fax:01/537-55-68 GSM: 041/288-729
, atletika@si21.com

© 1994-2000 Kabi d.o.o. / Si21 - Vse pravice pridržane