novice
povezave
trgovina
prireditve
NEPREMICNINERACUNALNISTVOAVTOMOBILIZEMOBVESTILATURIZEMPI - PORTALPETYAASTROLOGIJAFORUMTRGOVINA
MARKETING-OGLAŠEVANJESi21 uporablja omrežje SOFTNETSi21 uporablja omrezje
ATLETIKA

F-Secure Anti-Virus

atletika@si21.com

domače novice

tuje novice

Sydney 2000

naši olimpijci

spored na OI

TV prenosi

OI - novice

GP - Zlata liga

državni prvaki

portret meseca

mladi talenti

klubi - društva

rekordi

koledar AZS

koledar IAAF

rezultati

rekreacija

  
 
 
IAAF
 
 

In English - for our visitors from around the World

NOVA PRVA DAMA NAŠE ATLETIKE - BRIGITA

Brigita Langerholc je že s svojim nastopom v kvalifikacijah in polfinalu, predvsem pa v finalnem teku na 800 m pokazala vsem ostalim članom naše reprezentance, kako se nastopa na Olimpiadi pod slovensko zastavo - pa še ni rekla zadnje besede!

Objavljamo bioritmične krivulje za vse člane naše atletske reprezentance za čas njihovih nastopov v Sydneyu.

Analiza teh krivulj lahko deloma pripomore k razumevanju počutja in sposobnosti športnikov v določenem obdobju - konkretni primeri pa pojasnjujejo del vzrokov za uspešen ali neuspešen nastop posameznika.

Za povečavo kliknite na sličico posameznega bioritma.

LEGENDA

Modra Fizične sposobnosti
Rdeča Psihično počutje
Zelena Intelektualne sposobnosti
Bioritem Razlaga

Brigita Langerholc

brigita_sep.jpg (72986 bytes) Brigita je imela v času prvih dveh nastopov nekoliko zmanjšane fizične in intelektualne sposobnosti, psihično pa je bila blizu vrhunca. Ob nastopu v finalu pa so bile njen fizične sposobnosti v vzponu, psihične pa v rahlem padanju, a še vedno blizu vrhunca.

Alenka Bikar

alenka_sep.jpg (72454 bytes) Alenka ima v času svojih prvih nastopov praktično idealne pogoje, saj so vse tri krivulje tik pod vrhom - enako velja za ves čas njenih nastopov.
Helena Javornik
helena_sep.jpg (75768 bytes) Helena je imela v času svojega nastopa na 5.000 m praktično najslabše možne razmere, le fizične sposobnosti so bile v rahlem vzponu.
Precej bolje ji kaže ob nastopu na 1.500 m, samo njene fizične sposobnosti znova nekoliko padajo, a so še tik pod vrhom.
Gregor Cankar
gregor_sep.jpg (74383 bytes) Tudi Gregor je imel ob svojem nastopu v kvalifikacijah izjemno slabe pogoje, njegovo fizično in psihično počutje je bilo povsem pri dnu, posebej še fizično je bilo blizu kritične točke.
Anja Valant
anja_sep.jpg (73556 bytes) Skorajda identično slabo kot Gregor, je kazalo Anji ob njenem nastopu, fizično počutje je bilo celo še bližje kritični točki.
Primož Kozmus
primoz_sep.jpg (73434 bytes) Primož je bil v času nastopa psihično povsem "na dnu", njegove fizične in intelektualne sposobnosti pa so bile na vrhuncu. Morda prav značilen dokaz, kako pomembno je psihično počutje!
Matija Šestak
matija_sep.jpg (71794 bytes) Matija je imel ob nastopu psihično počutje "na dnu", intelektualne sposobnosti v kritični točki, telesne sposobnosti pa v upadanju in že zelo blizu kritične točke!
Eufemija Štorga
efi_sep.jpg (70760 bytes) Eufemiji v času nastopov ne kaže najbolje, saj so prav vse tri krivulje tedaj v upadanju, intelektualna pa je povsem blizu kritične točke. edino psihično počutje je v rahlem porastu, a zelo blizu "dna".
Roman Kejžar
roman_sep.jpg (72653 bytes) Romanu 1. oktobra kaže izjemno ugodno, saj je njegova "fizična" krivulja v porastu in blizu vrhunca, podobno velja za psihično počutje, intelektualne sposobnosti pa tik pod vrhom.

ŽENSKA ŠTAFETA 4 X 400 M

Brigita Langerholc
brigita_sep.jpg (72986 bytes) Brigiti tudi v dneh, ko bo nastopala v štafet, kaže zelo dobro, saj so le intelektualne sposobnosti v upadanju, psihofizične pa tik pod vrhom.
Jolanda Čeplak
jolanda_sep.jpg (73469 bytes) Nekoliko slabše  kaže te dni Jolandi, posebno še na čustvenem področju, pa tudi fizične sposobnosti, čeprav v vzponu, so še blizu "dna".
Saša Prokofjev
sasa_sep.jpg (73189 bytes) Zelo dobro kaže tretji članice štafete, Saši, saj so pri njej vse tri krivulje v vzponu, čustvena in intelektualna pa blizu vrhunca.
Meta Mačus
meta_sep.jpg (71536 bytes) Meta bi sodeč po bioritmu utegnila biti najšibkejši člen naše štafete, kajti čustveno je te dni povsem na "dnu", so pa k sreči njene fizične sposobnosti na vrhuncu.

MOŠKA ŠTAFETA 4 X 400 M

Matija Šestak
matija_sep.jpg (71794 bytes) Kar zadeva fizične sposobnosti, Matija tudi ob nastopu v štafeti nima sreče - njegove fizične sposobnosti so znova v upadanju proti "dnu", pa tudi emocionalno mu ne kaže nič dobro.
Jože Vrtačič
joze_sep.jpg (72022 bytes) Bistveno bolje kot ostalim članom štafete, kaže Jožetu, saj bodo njegove psihofizične sposobnosti blizu vrhunca, le intelektualne v upadanju.

Boštjan Horvat

bosti_sep.jpg (71132 bytes) Psihično najmočnejši član naše štafete bo skoraj zanesljivo Boštjan, pa tudi njegove fizične sposobnosti obetajo dober nastop.
Sergej Šalamon
sergej_sep.jpg (73361 bytes) Dokaj neugoden bioritem ima v dneh nastopa štafete prav Sergej, saj so vse tri njegove krivulje zelo blizu kritične točke, poleg tega je psihična v padanju proti kritični točki.
MOŠKA ŠTAFETA 4 X 100 M
Matic Šušteršič
sustersic_sep.jpg (71041 bytes) Matic ima žal v dneh nastopa štafete skorajda identično slabe pogoje kot Sergej v štafeti 4 x 400 m, saj je psihofizično povsem na dnu.

Boštjan Fridrih

bosko_sep.jpg (70960 bytes) Tudi Boštjanu ne kaže bistveno bolje kot Maticu, le psihofizični krivulji sta pri njem že v vzponu z "dna".

Urban Acman

urban_sep.jpg (71805 bytes) Urban je psihično v teh dneh povsem "na dnu", njegova krivulja pa še celo v upadanju, je pa fizično  in intelektualno krepko "zasidran" na vrhu.
Matic Osovnikar
osovnikar_sep.jpg (71964 bytes) Tudi Maticu krivulja fizičnih sposobnosti prav te dni pada proti dnu, psihična in intelektualna sta pa sicer v vzponu, a obe blizu kritične točke.

 

VAŠE MNENJE

FORUM

 

ARHIV

DRUGI PRISPEVKI

BIORITMI

Brigita Langerholc
Alenka Bikar
Helena Javornik
Gregor Cankar
Anja valant
Primož Kozmus
Matija Šestak
Eufemija Štorga
Jolanda Čeplak
Saša Prokofjev
Meta Mačus
Jože Vrtačič
Boštjan Horvat
Sergej Šalamon
MaticŠušteršič
Boštjan Fridrih
Urban Acman
Matic Osovnikar

Roman Kejžar

 
 
| novice | Morel | gospodarstvo | kultura | svet | Slovenija | šport | TV | film | glasba | nepremičnine | računalništvo |
| avtomobilizem | obvestila | turizem | šolstvo | Petya | forum | povezave | astro novice | trgovina |
Urejanje in oblikovanje "Atletike": Edo Bogataj , Pečarjeva 14, SI-1231 Črnuče
Tel./fax:01/537-55-68 GSM: 041/288-729
, atletika@si21.com

© 1994-2000 Kabi d.o.o. / Si21 - Vse pravice pridržane