Atletski klub Koper ima nov Internet naslov:

http://akkoper.com

Toda ta spleetna stran je bila pred časom dobesedno ukradena meni kot avtorju in edinemu imetniku avtorskih pravic za to stran.

Spletno stran AK Koper sem namreč postavil in jo redno vzdrževal polni dve leti povsem brezplačno in celo na moje stroške (verjel sem namreč obljubam predsednika kluba, Mitje Butula.

Izkazalo se je, da sem bil le eden od mnogih, ki mu je nasedel - prav tako se je pokazalo, da je imela ga. Suličeva pred leti še kako prav, ko je o njem zapisala "bolečo resnico".

Ker je neupravičen odvzem avtorskega dela navadna kraja, vam verjetno ni treba posebej razlagati, da sledijo ustrezne sankcije. Žalostno je, da je omenjeni gospod tako poln samega sebe in lepih besed, še bolj žalostno in hkrati komaj verjetno pa, če veste, kakšno delo opravlja. Kaj bi on torej rad bil: žandar ali lopov? Kaže, da zna opravljati kar obe vlogi!

Ker to sploh ni edina kraja te vrste, ki si jo je privoščil (na podoben način si je prisvojil tudi spletno stran, ki sem jo njemu in njegovi ženi ravno tako brezplačno uredil, ker sem verjel v njuno poštenje), boste o omenjenem gospodu na teh in drugih straneh lahko še brali. Pa še kje!

Ljubljana, 09.02.2003

Edvard Bogataj