Darjini načrti za udeležbo na tekmovanjih doma in v tujini

Darja je vedno polna načrtov, vendar njena udeležba na tekmovanjih ni odvisna le od nje. Pri tem jo lahko ovirajo službene ali šolske obveznosti, čeprav ji gredo kolegi in sodelavci ter vodstvo šole zelo na roko in ji pomagajo, kolikor morejo.

Spodnja tabela prikazuje razpored tekem, ki bi se jih Darja na vsak način rada udeležila, da bi čim uspešneje končala sezono in se potem pripravljala na naslednjo, ki naj bi bila še dosti uspešnejša. Toda njena udeležba na vseh navedenih tekmah kljub vsemu ni povsem zanesljiva.

Ob tem je seveda pomembno povedati tudi to, da se Darja prav zaradi tega, ker ni članica nobenega atletskega kluba, ne more udeležiti vseh tekmovanj, na katerih bi sicer rada nastopila in kjer bi v močnejši konkurenci lahko dokazala svojo pravo vrednost. Potrebno bo počakati do jeseni, ko bo končno imela možnost sama izbirati in odločati o tem, kakšna bo njena nadaljnja atletska kariera. 

Pripravite se na ta trenutek, kajti Darja je že pripravljena!

Domačih preizkušenj se bo zanesljivo udeleževala, če je le ne bodo zadržale službene ali šolske obveznosti, udeležba na tekmah v tujini pa je poleg tega pogojena tudi s finančnimi sredstvi, ki jih nikoli ni dovolj.

In prav tu ji lahko tudi vi priskočite na pomoč! Vsak prispevek bo dobrodošel!

Prav zato ste vabljeni vsi, ki vam ni žal investirati v tako mlado, obetavno in zanesljivo tekmovalko, rojeno zmagovalko, da ji priskočite na pomoč. Kdor se zaveda, da ni smotrno vlagati le v uveljavljene športnike, temveč tudi v mlade, katerih čas šele prihaja, bo imel za manjši vložek tudi sam korist in to celo v daljšem obdobju.

Ne pozabite: šele 23 let ji je!  In Darja vas nikoli ne bo pustila na cedilu!

Prireditev Kraj Datum in čas
Spomladanski tek v sklopu pokala "SOBOTA" Nova Gorica 19.03.2000 10:00
5. Vipavski tek Olimpijski tek (tudi za pokal "SOBOTA" Vipava 01.04.2000 15:30
3 Novomeški tek tek organizira TK Portovald Novo mesto 09.04.2000  
         
Premislite in sporočite svojo odločitev ! Naslovna stran Rezultati 99

Avtor strani: Edo Bogataj © 2000