Letos
Up Podpora Trener Kariera Letos

 

Home
Up

Pošta med Olimpiado

Mail during the Games

Rezultati na Olimpijskih igrah
30.09.2000 Finale 6. 
5. 
4. 
3. 
2. 
1. 
29.09.2000 Kvalifikacije 3. 
2. 
1. 
Eufemijina pričakovanja in napoved pred Olimpijskimi igrami
Efi pričakuje, da ji bo na tekmovanjih v Sydneyu uspelo izboljšati državni rekord, ki ga je dosegla že spomladi letos na mitingu v Kopru, ko je marsikoga presenetila kot prva, ki je potrdila olimpijsko normo. Tedaj je namreč na tekmo prišla s polnega treninga in pokazalo se je, da njej to ustreza.
Letos je imela že v prvi polovici leta toliko tekem kot lani v vsem letu in s tem tudi pojasnjuje in nekako opravičujesvojo slabšo formo v zadnjem času. S trenerjem Umekom sta zato trening prilagodila tako, da naj bi bila Eufemija konec meseca v najboljši formi.
Zato tudi v Sydneyu pričakuje nekaj podobnega, čeprav je tokrat dvakrat prikrjašan in oškodovana in verjetno ni metalke, ki bo nastopila v Sydneyu brez trenerjeve prisotnosti. Naša atleska zveza njenemu trenerju preprosto ni zagotovila udeležbe.
Prav tako niso ustregli niti njeni drugi želji, da bi nekoliko dlje ostala doma in se pripravljala na nastop v Sydneyu ob pomoči svojeg trenerja.
Toda Efi se gotovo ne bo dala kar tako in bo morda prav zato pokazala, kaj zmore. Met, kakršen ji je v Kopru prinesel potrditev olimpijske norme, bi ji verjetno zagotovil zanesljivo udeležbo v finalnem nastopu.
Letošnji najboljši dosežki
Datum Kraj Tekmovanje Rezultat  
08.04.2000 Koper Miting 61,14 m