rekreacija

26.08. POSEBNO OBVESTILO

Vse razpise in napovedi rekreativnih prireditev vam odslej lahko objavljamo na naših straneh in poleg tega na še bolje obiskanih straneh na naslovu: http://sport.si21.com/ . Izkoristite to možnost!

26.08. Razgibajmo Črnuče

V SKLOPU AKCIJE ŠPORTNA ULICA

Člani Š.D.Polyteam Vas vabimo, da se nam pridružite na rekreativni prireditvi Razgibajmo Črnuče, ki bo potekala od 26.8. do 31.8. od 18.00 do 19.15 na Črnučah.

Naš namen je, da čim širšemu krogu ljudi približamo šport in pokažemo, da si kljub vsakodnevni naglici in hitremu tempu življenja lahko vsak dan odtrgamo urico zase.

Šport je zdravo in koristno preživljanje prostega časa. Pri športnih aktivnostih se sprostimo in zabavamo. S športom lahko premagamo marsikatero bolezen sodobnega časa in se znebimo odvečnih kilogramov.

crnuce01_800.jpg (145800 bytes)Ker se zavedamo, da vsi na športne napore še niso pripravljeni, se bo tudi vadba, ki jo pripravljamo za Vas razlikovala glede na Vašo fizično pripravljenost in starost.

Vsakodnevno zborno mesto bo pred Zdravstvenim domom Črnuče (glej zemljevid), kjer je tudi velik parkirni prostor. Vadba bo ob 18.00 uri do 19.15.

PRIJAVE

Prijavite se lahko pol ure pred začetkom vadbe.

Cena na udeleženca je 1000 SIT ( ne glede na skupino ali na število vadbenih ur, ki se jih boste udeležili) . Vsi udeleženci akcije bodo prejeli spominsko majico.

Udeležence bomo razdelili v tri skupine:

Prvo skupino bodo sestavljali predšolski otroci, otroci, ki obiskujejo nižje razrede osemletke. Ti bodo vadili skupaj s starši pod strokovnim vodstvom izkušenih vzgojiteljic . Tej skupini se lahko pridružijo tudi starejši udeleženci, ki ne zmorejo intenzivneše vadbe.

Drugi, rekreativni skupini se bodo lahko pridružili vsi, ki sicer redno ne vadijo, so pa povprečno fizično pripravljeni. Vadba bo srednje intenzivnosti. Obsegala bo krajše teke, vaje za moč, razteznost in vzdržljivost.

Tretja skupina je namenjena rekreativnim tekačem in športnikom. Tempo vadbe bo prilagojen povprečnemu tekaču, ki preteče 10km prej kot v uri.

Vse skupine bodo vodili izkušeni vaditelji.

Vse podrobnejše informacije v zvezi z vadbo lahko dobite na telefon 01 5612715 (popoldan), spletna stran: www.polyteam.net

Akcija ni namenjena tekmovanju ampak pridobivanju splošne fizične kondicije in navajanju na zdrav in športen način življenja.

Vadba bo potekala pod strokovnim vodstvom vsak dan od 26.8. do 31.8. od 18.00 do 19.15. V primeru slabega vremena bo vadba odpadla oz. bo prestavljena na kasnejši termin.

AKCIJO PODPIRA ZVEZA ZA ŠPORT OTROK IN MLADINE SLOVENIJE.