MUSTO - sebago
Si21 - ŠPORT -> OLIMPIJSKE IGRE

Partnerstvo med NBC Quokka in MSNBC.com

San Francisco, New York 25. januarja 2000 (PRNewswire/NEWSdesk) - NBC Quokka Ventures in MSNBC.com sta sklenila strateško partnerstvo. S tem bodo uporabniki MSNBC.com med olimpijskimi igrami deležni novic s spletnih strani nbcolympics.com. Za spremljanje olimpijskih iger na nbcolympics.com skrbi NBC Quokka Ventures, joint venture podjetij NBC in Quokka Sports. NBC ima ekskluzivne pravice za prenos olimpijskih iger od leta 2000 do 2008, torej naslednjih pet zimskih in letnih olimpijskih iger.

S to pogodbo bo novice lahko objavljal tudi MSNBCSports.com, ki bo tako dopolnil ekskluzivno vsebino in prenose športnih dogodkov. Po besedah urednika in direktorja MSNBC.com Merrilla Browna naj bi s tem sodelovanjem zagotovili spremljanje olimpijskih iger za ljubitelje športa z vseh koncev sveta.

Po raziskavah podjetja Media Metrix je MSNBC.com, joint venture Microsofta in NBC News, vodilni spletni medij. Poleg aktualnih novic in originalnih novinarskih prispevkov prinaša tudi najboljše iz NBC News, MSNBC Cable, CNBC in NBC Sports. Dodatno vsebino stranem zagotavljajo tudi partnerstva z The Washington Post, Newsweek, Ziff Davis, The Wall Street Journal, MSN Money Central(TM), The Sporting News, Expedia(TM), E! Online, Pencil News, FEED magazine, Oncology.com in APBnews.com.

 

 

 


© 1994-2000 Si21 / Kabi d.o.o.