Knjiga gostov - sporočila za Merlene The same page in English

podatki o avtorju strani

Copyright (c) 2000 - 2003  -  opozorilo:

Vse pravice glede razmnoževanja in uporabe gradiva, objavljenega na teh spletnih straneh so pridržane.

Prepovedana je vsaka nepooblaščena uporaba (brez izrecnega pisnega privoljenja avtorja in urednika strani in/ali Zveze za šport invalidov Slovenije) tekstovnega in slikovnega gradiva s teh spletnih strani.

Moj portret

Avtor in urednik strani:

Edvard Bogataj
Pečarjeva 14
SI-1231 ČRNUČE

Slovenija 

Na računalniškem sejmu v Ljubljani

 • Tel. & fax:   +386/(0)1/563-33-54

 • GSM:           +386/(0)41/288-729

 • E-mail:        edo@kabi.si

 • E-mail:        atletika@si21.com

studio_bogedo_800.jpg (118297 bytes)

Tu pa so nastale vse spodaj navedene
spletne strani

   
Reference - Priznanja in nagrade

04.07.2003 sem prejel priznanje "Golden Web Award 2003 - 2004" za spletno stran, posvečeno največji atletinji vseh časov na svetu, Merlene Ottey.

Kliknite tukaj za podrobnosti!

web_ottey01_730.jpg (86789 bytes)

Ta stran je 13.06.2004 dobila priznanje Mednarodnega združenja oblikovalcev spletnih strani

13.06.2004 sem prejel priznanje Golden Web Award 2003-2004 za spletno stran Zveze za šport invalidov Slovenije - posvečeno slovenskim športnikom-invalidom.

web_invalidi011.jpg (43349 bytes)

19.08.2004 pa sem za našo spletno stran prejel še mednarodno priznanje Združenja profesionalnih oblikovalcev spletnih strani "Web Smarty 2004", ki strani ocenjuje po še strožjih kriterijih (več o teh pogoji je navedeno spodaj).

13.06.2004 sem prejel priznanje Golden Web Award 2003-2004 za spletno stran Dr. Vladimir Borisov - Nova manualna medicina.

24.11.2004 sem za spletno stran "Borisov Vladimir - Nova manualna medicina" prejel še mednarodno priznanje Združenja profesionalnih oblikovalcev spletnih strani "Web Smarty", ki strani ocenjuje po še strožjih kriterijih (več o teh pogoji je navedeno spodaj).

04407.2004. sem prejel priznanje Golden Web Award 2003-2004 tudi za spletni portal Občine Šentjernej. Hkrati je bila ta stran nominirana za priznanje Diamond Web Award 2004.

24.11.2004 sem za spletni portal "Občina Šentjernej" prejel še mednarodno priznanje Združenja profesionalnih oblikovalcev spletnih strani "Web Smarty", ki strani ocenjuje po še strožjih kriterijih (več o teh pogoji je navedeno spodaj).

Nekatere druge moje spletne strani, prav tako vredne ogleda:

Strani so še podrobneje predstavljene spodaj - poleg tega pa je na mali sliki povezava na opis strani, na imenu pa je povezava neposredno na samo stran.

Moja osebna stran - klikni za podrobnosit

Moja osebna stran - računalniško izobraževanje in izdelava spletnih strani - pa tudi  veliko drugih zanimivosti, ki jih drugje ne boste našli

web_sentjernej_02.jpg (165260 bytes)

Občina Šentjernej - spletni portal Občine Šentjernej je v izdelavi in bo predvidoma uradno objavljen za občinski praznik

web_maja_nose_01_800.jpg (55703 bytes)

Maja Nose - članica AK Šentjernej, najboljša slovenska atletinja do 23 let v preteklih dveh letih

Predstavitev mojega rčunalniškega izobraževanja - klikni za opis!

Računalniško izobraževanje

Posvečeno ljubezni - spletna stran, ki je nastala 13. julija 2001 iz čisto posebnega razloga, posvečena pa je moji (vendar te strani zaenkrat v celoti še ne morete videti)

Moja ponudba za izdelavo spletnih strani - klikni za opis!

Oblikovanje in Izdelava spletnih strani - predstavitev moje ponudbe za izdelavo spletnih strani (z nekaj osnovnimi nasveti in s cenikom)

Dr. Vladimir Borisov - zdravnik, nevrolog in akupunkturolog - specialist nove manualne medicine, ki pri zdravljenju uporablja povsem nov pristop: brez bolečin, brez zdravil in brez kirurškega noža 

Najboljša slovenska smučarska tekačica vseh časov - klikni za opis!

Petra Majdič - Princeska smučarskega teka - najboljša slovenska tekačica na smučeh, ki se dve leti postopoma, a zanesljivo prebija v svetovni vrh, v sezoni 2003/2004 pa načrtuje, da bo še pogosteje stala na stopničkah za zmagovalke

Najboljša slovenska atletinja - evropska in svetovna dvoranska prvakinja - klikni za opis!

Jolanda Čeplak - najboljša slovenska atletinja - evropska in svetovna dvoranska rekorderka, evropska dvoranska prvakinja in evropska prvakinja na prostem - edina, ki ji strokovnjaki napovedujejo, da bo v kratkem sposobna izboljšati 20 let star rekord Jarmile Kratochvilove

web_ottey01.jpg (29198 bytes)

Merlene Ottey - spletna stran, ki je tako kot večina mojih strani nastala na lastno pobudo - leta 2000 - tokrat v podporo največji atletinji vseh časov v trenutku, ko je bila eno največji bitk proti administraciji IAAF. Uspela je, kot vedno!

Ignac Zaletelj - vrhunski izdelovalec unikatnih, ročno izdelanih strunskih glasbil in restavrator

Tanja Zajc Zupan - priznana glasbenica - virtuozinja na citrah

web_silverhawks01.jpg (29173 bytes)

Ljubljana Silverhawks - edina slovenska ekipa, ki igra ameriški nogomet in je že zastopala Slovenijo tudi kot državna reprezentanca v tem športu - tudi to stran sem postavil na lastno pobudo (predvsem zato, ker v ekipi nastopa tudi moj starejši sin Gorazd)

web_darja02.jpg (34080 bytes)

Darja Kokalj  - moja prva spletna stran, ki sem jo izdelal prijateljici - tekačici na dolge proge (v zadnjem času tudi maratonki)

Sedaj ima svojo spletno stran - sami pa lahko primerjate

Alenka Bikar - slovenska atletinja, šprinterka in trenutno državna rekorderka na 100 in 200 m, neposredna konkurentka Merlene Ottey

Andreja Dolinar - športnica-invalidka - slovenska reprezentantka , naša najbolj uspešna igralka  namiznega tenisa (4. mesto na Paraolimpiadi v Sydneyu 2000)

Franjo Izlakar  - športnik-invalid - naš reprezentant v atletiki (suvanje krogle in met diska) - nekdanji svetovni in paraolimpijski rekorder v suvanju krogle in paraolimpijski rekorder v metu diska (vse tri rekorde je dosegel v Barceloni 1992)

Dragica Lapornik - športnica-invalidka - naša reprezentantka v atletiki in dobitnica prve medalje za samostojno Slovenijo (na Paraolimpiadi v Barceloni 1992)

Franc Pinter Ančo - športnik-invalid - najuspešnejši strelec z zračno in malokalibrsko puško - aktualni svetovni in evropski prvak (evropski prvak že drugo leto  zapored, športnik-invalid leta v Sloveniji že tretje leto zapored)

Jazbinšek Ernest - športnik-invalid - nekdanji svetovni rekorder v streljanju z zračno pištolo - dolgoletni predsednik ZŠIS in član Olimpijskega komiteja Slovenije

Macur Stanka - kantavtorica in glasbena pedagoginja - stran je posvečena njeni prvi samostojni kaseti

Brigita Bukovec - nekdanja najboljša slovenska atletinja, dobitnica edine olimpijske medalje za Slovenijo (srebrna v teku na 100 m z ovirami - Atlanta 1996) - športno kariero je končala leta 2001

Lions klub Ljubljana Iliria - predstavitev dejavnosti Lions kluba iz Ljubljane (spletno stran sem izdelal leta 2001, sedaj pa jo urejajo sami)

web_fotomaxi01.jpg (34136 bytes)

Foto Maxi - predstavitev dejavnosti - po zamenjavi lastnika podjetja (oktobra 2002) je stran neaktivna

Sprostilno zdravljenje - predstavitev posebne kitajske metode sproščanja in samozdravljenja

web_naturalis01.jpg (24747 bytes)

Naturalis - računalniški inženiring iz Ljubljane (stran vzdržujejo sami)

Gregor Cankar - najboljši slovenski skakalec v daljino, slovenski rekorder (spletna stran je nastala v času Olimpiade Sydney 2000, sedaj ni več ažurirana)

Izdelava vijakov Muzga - predstavitev obrtne dejavnosti

web_slo_atletika01.jpg (50679 bytes)

Slovenska atletika - spletna stran, ki sem jo postavil na lastno pobudo in jo vzdrževal skoraj 3 leta (sedaj je že več ko leto dni zaradi pomanjkanja interesa neažurirana), ima pa še vedno neverjetno število obiskovalcev

Brigita Langerholc - slovenska atletinja, tekačica na 400 in 800 m - državna reprezentantka

Nina Zega - slovenska atletinja - reprezentantka v skoku s palico - v sezoni 2001 in 2002 slovenska državna prvakinja in nekajkrat tudi državna rekorderka

web_invalidi011.jpg (43349 bytes)

Šport invalidov v Sloveniji
Uradna spletna stran Zveze za šport invalidov Slovenije - stran se je postopoma razvila iz spletne strani, posvečene nastopu naših športnikov-invalidov na Paraolimpiadi Sydney 2000

Svetovno prvenstvo v sedeči odbojki za ženske 2002 - Kamnik 2002

Sedeča odbojka - Odprto prvenstvo Slovenije

Revija Otrok in družina

Revija Trobentica

Ukradene spletne strani - v poduk ostalim avtorjem!

Da, prav ste prebrali - spletne strani tudi kradejo. Spodnji dve sta lepa primera: obe strani sem postavil in ju več kot dve leti zastonj vzdrževal za "prijatelje" (tako sem vsaj mislil) in obe so mi ukradli. "Tatovi" izhajajo iz iste družine iz Kopra, podrobnosti pa so razvidne na moji spletni strani.

Atletski klub Koper

Društvo za zdravo življenje Manžan

 

Seveda pa to še zdaleč niso vse spletne strani, ki sem jih izdelal v zadnjih nekaj letih - več podrobnosti o tem najdete na moji osebni spletni strani v rubriki "Reference"

Na morju

 

Februarja 2001 - na jadranju z "Magnetko" v Koprskem zalivu

slovenski atleti

 

Pogoji za pridobitev priznanja "Web Smarty":

 • ocenjujejo se samo celovite spletne predstavitve (ne posamezne strani)

 • strani ne smejo vsebovati nelegalne vsebine in nasilja, pornografskih vsebin, ....

 • strani morajo imeti samostojno domeno

 • strani ne smejo vsebovati plagiatskih vsebin ali temeljiti na predlogah

 • strani morajo biti unikatne po obliki in vsebini

 • strani morajo biti javno dostopne

 • strani ne smejo vsebovati prekinjenih ali "mrtvih" povezav

Ocenjuje pa se:

 • grafična podoba in design strani

 • vsebina strani

 • kvaliteta programske kode

 • dostopnost in preglednost navigacije po straneh

 • uporabnost

 • unikatnost

 • funkcionalnost

 • splošen vtis

 • interaktivnost z obiskovalci strani

 • dodatne vsebine

 
na sejmu

Črnuče 01

Črnuče 02

Črnuče 03

Klikni na sliko, če jo želiš še povečati

Ljubljana 01

Za fotografijo klikni v krogu, za povečavo slike pa kjerkoli

Knjiga gostov - sporočila za Merlene