Rekli so o njej
Home

O Andreji so njeni prijatelji in znanci povedali naslednje:

 

Gorazd Vecko
Andrejin trener

 

 

 
Helena Burger
zdravnica naše reprezentance

 08.11.2000

"Moja prva misel, ko nekdo omeni Andrejo, je vedno, da je to punca, ki

fantastično pleše. Pleše tako, kot si jaz le želim, da bom kdaj znala. V Sydneyu pa sem spoznala, da še veliko stvari dobro dela. Npr. veliko ve o svojem stanju in mi je bila v pomoč pri nasvetih mladim o skrbi za svoje zdravje. Tisti, ki v njej vidijo le "luštno" punco,  jo morajo obvezno spoznati tudi kot osebo.

To je to - Andreja rez zelo dobro pleše in rada pleše. Morda kak plesalec za

darilo ne bi bil napačen, ampak biti mora dober!"

 
Polonca Sladič
trenerka strelske ekipe

08.11.2000

"Andreja je tista punca, za katero me je večina mojih prijateljev in

znancev po vrnitvi iz Sydneya spraševalo: "Ti, kdo je pa tista ta luštna

punca v vaši ekipi?" Sama sem prepričana, da bodo kmalu, če bo Andreja

pridno trenirala, spraševali, če je tista ta luštna punca spet zmagala.

Če povzamem: Andrejo sem spoznala kot prijetno, vedno nasmejano in za pogovor pripravljeno športnico, ki je bila prijateljica vsem v Paraolimpijski ekipi."

 

Franci Pinter
Andrejin prijatelj iz reprezentance

09.11.2000

Andreja ob tvojem jubileju ti izrekam najlepše želje, ter da bi v bodoče še velikokrat lahko bil s teboj na takšnih velikih tekmovanjih, kot so bile te Paraolimpijske igre v Sydneyu, ker sem se v tvoji bližini počutil tako prijetno. Znala si v vsakem trenutku pokazati veder obraz, se iskreno nasmejat ter s svojimi gibi v ritmu kakšne znane melodije spraviti še tako nerazpoloženega v dobro voljo.

Za prijetne trenutke še enkrat hvala.

 
Jože Banfi
Andrejin prijatelj

09.11.2000

Andreja je skupaj s Sašom in trenerjem Gorazdom gotovo eden največjih talentov slovenskega invalidskega športa (namiznega tenisa) in je njihovi športni poti v bodoče treba posvetiti se večjo pozornost kot do sedaj.

 
Edo Bogataj
avtor tegale darilca

10.11.2000

Nadaljeval bom kar tam, kjer je Helena končala ...

Če bi bil nekoliko mlajši in predvsem, če bi bil boljši plesalec, bi me zdajle že zavijali v paket in nanj zavezovali veliko in lepo pentljo ... Prav rad bi bil Andrejino "darilo"!

Pojutrišnjem bi pa poštarji med Škofjo Loko in Zmincem dostavljali najbolj nenavadno pošiljko, kar jih je kdaj potovalo tam okrog..

Andreja, tudi jaz ti želim takšno darilo kot Helena, mislim pa da jih je tudi med najboljšimi plesalci bolj malo, ki so te vredni.

 
Aleš Murn
direktor Zavoda za šport Škofja Loka

13.11.2000

Ponosni smo lahko, da imamo v Škofji Loki toliko dobrih športnic in športnikov. Množičnost mladih nam zagotavlja dobre športne dosežke tudi v vrhunskem športu. In v ta krog se nedvomno uvršča tudi Andreja Dolinar, ki je s svojo tekmovalnostjo in voljo vzgled nam vsem."

 

 

 

webmaster

Copyright 2000-2003 Posodobljeno: 05-07-2003.