Spoštovani obiskovalci strani!

Spletno stran so mi ukradli!

Dne 10.06.2005 sem bil strani predsednika ZŠIS ustno obveščen o tem, da samovoljno in predčasno prekinjajo pogodbo o urejanju spletnih strani, katere avtor in urednik sem bil vse od julija 2000. Za ta korak so se odločili kljub izrecnim osebnim zagotovilom predsednika ZŠIS ob koncu leta 2004, da se to ne bo zgodilo!

Po navedbi predsednika ZŠIS (in Jožeta Okorna, ki je bil tudi prisoten) so to odločitev sprejeli na "organih ZŠIS" in sicer zato, da bodo (zaradi nekakšnih pritiskov) zaposlili invalida, ki bo odslej urejal te strani. Temu pojasnilu sam ne verjamem, kajti še pred dobrimi 3 tedni sem prav na njihov predlog in po njihovem naročilu pričel preoblikovanje strani in zato porabil že preko 120 ur - vse to pa zaman. Še enkrat več so me naplahtali! Ti ljudje niti na svojo besedo ne dajo prav nič!

Dokler ne dobim pisnega obvestila o prekinitvi pogodbe, ki je bila podpisana v začetku leta 2005 z veljavnostjo do 31.12.2005, moram žal, zaradi vsaj minimalne zaščite svojih interesov, javno objaviti to vest in poskrbeti za zaščito svojih interesov.

Spletno stran so neznani zlikovci tajno prenesli na nov strežnik in registrirali dve novi domeni (to je gotovo cenejše kot ena sama,m mar ne?). Strežnik, ki sem ga jaz priskrbel že leta 2000, je bil bistveno zanesljivejši in bistveno hitrejši od sedanjega in imeli ste neomejen prostor zastonj (je kaj lahko še cenejše od tega?). 

Svojega avtorskega dela, ki sem ga v preteklih petih letih vložil v to stran, ne dovolim zlorabiti, še posebej pa ne brez ustreznega nadomestila, ki ga nisem nikoli prejel.

Opravičujem se vsem rednim obiskovalcem teh strani in mojim prijateljem, slovenskim športnikom invalidom, ki sem jim to stran posvetil in jo pet let tudi urejal.

Spletne strani ZŠIS ste v tem času obiskali 70.000-krat (110 obiskov vsak dan!).

Hvala vam!

Edvard Bogataj

 

več o tem preberite tukaj > (v pripravi)