Slovesen zaključek XI. Paraolimpijskih iger in odhod iz Sydneya

Sydney - 30.10.2000

Odhajamo!

Ognjemet je bil tudi tokrat veličasten.Olimpijski ogenj je že ugasnil. Po pošiljanju tega sporočila bo ugasnila tudi povezava med Ljubljana in neko pisarnico v kleti Paraolimpijske vasi v Sydneyu. Računalnik, ki nam je služil 24 ur na dan, se seli nazaj v Ljubljano.

V Ljubljani bom lahko vsaj spet v miru delal. Tu je bilo najbolj pogosto vprašanje: »Ali je računalnik prost?«

Zahvaljujem se vsem članom slovenske reprezentance in ostalim, ki so vložili veliko truda, da je nastala uspešna zgodba Paraolimpijada Sydney 2000. Kar se tiče Internet strani, ne smemo pozabiti na Eda, ki ne vem kdaj je spal.

Zahvaljujem se tudi vsem Vam, ki ste nas podpirali, spraševali, čestitali in …. Elektronska pošta je prihajala z vsega sveta.

Ančo se niti na zaključnem mimohodu kot zastavonoša ni odpovedal ragljiVse, kar si lahko ogledate na naši Internet strani, govori o izjemnem dogodku, katerega udeleženci smo bili. Sodeloval sem s čudovito ekipo, ki je ves čas dihala kakor eden. Vsi smo bili skupaj veseli ali pa žalostni.

Torej še enkrat za konec, hvala vsem, torej tudi tebi, ki ta hip bereš ta zapis. Vsi ste in smo dodali kamenček za prihodnost športa invalidov.

Novi projekti se bližajo …….

Vodja reprezentance: Branko Mihorko

Foto: Florjan Auser Župan Aten s Paraolimpijsko zastavo.

 

 

NASVIDENJE
V ATENAH 2004

 

 

 

Če pa želite obujati spomine na Sydney 2000 (originalna stran), kliknite tukaj (preoblikovane strani)!