HOKEJ 2000
ŠPORT

Torek, 16. marca 1999

Ronaldo: Dvoboj z Manchesterjem tekma sezone za Inter
Milano, 15. marca 1999 (MOREL)- Znani brazilski nogometaš Ronaldo je pozval svojo ekipo Inter iz Milana, da z zmago v četrtfinalni tekmi Lige prvakov, ki bo v sredo, nad Manchesterjem Unitedom reši sezono. To je naša najpomembnejša tekma v sezoni.

Končnica v znamenju ljubljanskega derbija

Ljubljana, 15. marca 1999 (MOREL)- Končnica letošnjega državnega prvenstva bo minila v znamenju ljubljanskih ekip Olimpije in Slavije. Danes so Blejci še imeli možnost, da bi si z zmago nad Olimpijo zagotovili nastop v finalu. Vendar tega bremena niso zmogli, saj je Olimpija dosegla novo visoko zmago 10:2.

Drnovškov kabinet meša drek v slovenskem hokeju
Ljubljana, 15. marca 1999 (MOREL)- Vse več je znamenj, da premier Janez Drnovšek in njegov kabinet želita še naprej mešati drek v slovenskem hokeju, ki so ga nasrali na Jesenicah. Jeseničani, ki so povsem sami krvi, da so bili po vseh pravilih in aktih izključeni iz letošnjega državnega prvenstva, si očitno s pomočjo premiera Drnovška želijo ponovno vrniti v prvenstvo, čeprav za to ni nobenih praktičnih možnosti.

V taboru britanskega šampiona so razočarani
London,15. marca 1999 (MOREL)- Razočaranje in jeza vladata v štabu britanskega boksarskega asa Lennoxa Lewisa, ko so včeraj sodniki objavili neodločen izid njegovega obračuna v ringu z Američanom Evanderjem Holyfieldom za naslov skupnega absolutnega prvaka super težke kategorije po verzijah WBC, IBF in WBA. To je popoln absurd. Sem šokiran in razočaran. Če bi bil britanski premier Tony Blair, bi pretrgal diplomatske odnose z Združenimi državami Amerike. Takšen izid je vrnil boks v srednji vek, je bil oster Lewisov manager Frank Mauloney. Tudi slavna otoška boksarja in bivša svetovna prvaka Frank Bruno in Chris Jubenc, sta tudi ocenila, da je bil Lewis oškodovan. Bruno je sodniško odločitev označil za najbolj sramotno v zgodovini boksa, Jubenc pa je poudaril, da je bila športna pravica v Madison Swuare Gardnu izigrana.

Ponedeljek, 15. marca 1999

Na Bledu neodločeno, Slavija bliže finalu
Ljubljana, 14. marca 1999 (MOREL)- Končnica letošnjega državnega prvenstva je zelo razburljiva. Slavija je v soboto gostovala v hali Tivoli, kjer je visoko izgubila z Olimpijo 1:18. Trener Slavije Domine Lomovšek v sobotem srečanju ni hotel igrati na vse ali nič, saj so morali v nedeljo na gostovanje na Bled.

Nedelja, 14. marca 1999

Boksarski dvoboj med Holyfield-om in Lewis-om je bil deležen ogromne pozornosti med ljubitelji boksa po vsem svetu. Po dvanajstih rundah sta se Holyfield in Lewis razšla z neodločenim izidom. Sodniška trojka je glasovala:
Jean Williams 115-113 za Holyfield
WBA sodnik Stanley Christodoulou 116-113 za Lewisa.
WBC sodnik Larry O'Connell je obema tekmovalcema dal po
115-115.
Lewis, ki je za borbo dobil 10 M $ je imel več inciative, kot njegov nasprotnik Holyfield, ki je pokasiral dva krat večji znesek.
Boksarja se bosta pomerila še enkrat čez šest mesecev.

 

Sobota, 13. marca 1999

Večni in edini nogometni derbi
Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- V Mariboru gredo karte za med. Žvižgi čakajo močvirniki. V slovenskem fuzbalu so bogovi doma v Ljudskem vrtu. Green Dragonsov ne bo v Maribor. V taboru SCT Olimpije so pred gostovanjem v Mariboru silno previdni. Trener Janez Zupančič je zanikal zapis v nekem mediju, ki po svoji obliki in vsebini spominja na albansko-afganistanske ciklostil časopisi, da je dejal, da bodo zmagali v Ljudskem vrtu.

Nastja in Marko sta čista (zelena)
Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- Komisija za pritožbe NZS je zavrnila pritožbo NK Maribor Teatanic zaradi registracije njunih bivših igralcev Nastje Čeha in Marka Kmetca za SCT Olimpijo. Pritožba vijoličastih je bila »brezvrednostna«.

Bog daj hokeju še dolgo živeti
Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- Po treh urah in pol zasedanja se je v sredo končalo četrto zasedanje Izvršnega odbora Hokejske zveze Slovenije (HZS) na isto temo, ki se je končalo z zavrnitvijo predloga predsednika HZS Ernesta Aljančiča za sklic izredne skupščine in omiljenje kazni HK Acroni Jesenicam.

Hokej končnica državnega prvenstva
Slavija- Bled 5:4 (1:0, 1:3, 3:1) Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- Prvo srečanje končnice državnega prvenstva brez izključenih Jesenic se je začelo včeraj s tekmo med Slavijo in Bledom, ki se je končala z izidom 5:4 (1:0, 1:2, 3:2).

Trikratno glasovanje
Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- Člani IO HZS so glasovali trikrat. Prvič za sklic izredne (korespodenčne) skupščine s predlogom za omilitev kazni za Acroni Jesenice, ki je bil sprejet z 5:4, ob enem vzdržanem glasu.

Tomaž Lepša piše odstopno pismo
Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- Dosedanji direktor HZS Tomaž Lepša je v zahtevi za razrešitev zapisal, da »se ne strinja, da bi z izključitvijo moštva Jesenic za to tekmovalno sezono uničili slovenski hokej,...

Tudi Arthur se ne da
Ljubljana, 12. marca 1999 (MOREL)- S pismom predsedniku vlade dr. Janezu Drnovšku so se včeraj javili tudi jeseniški igralci, ki so med drugim zapisali, da so »vrhunski igralci HK Acroni Jesenice storili vse, kar je od nas zahtevala HZS, da bi omogočili nadaljevanje državnega prvenstva.

Elber: Mattheus je matador za nemško reprezentanco
Bonn, 11. marca 1999 (MOREL)- Center Bayerna iz Muencheima Giovanne Elber je selektorju nemške reprezentance Erichu Riebeku priporočil, naj zaupa mladim igralcem, namesto veteranom. Tisto, kar manjka nemški državni ekipi so mladi igralci.

Ulie pripravlja veliko presenečenje v Liverpoolu
Liverpool, 11. marca 1999 (MOREL)- Meneger Liverpoola Gerard Houllier načrtuje, da na leto naredi v angleškem klubu veliko presenečenje in bo na seznam postavil celo 12 igralcev. Po pisanju britanskega tiska Houllier meni, da so samo Robby Fowler, Michael Owens, Jeremy Rednap in Wegard Hegem dovolj dobri za Liverpoolov napad na prvo lovoriko angleškega prvaka v desetletju, ki odhaja.

Neprimerni komentarji predsednika Rome Sensija
Rim, 11. marca 1999 (MOREL)- Italijanska nogometna federacija je sprožila disciplinski postopek proti predsedniku Rome Franku Sensiju zaradi njegove izjave v Seriji A, da obstaja maščevanje sodnikov proti njegovemu klubu.

Friedrich: Kraja mladih talentov se mora nehati
Bonn, 11. marca 1999 (MOREL)- Predsednik Kaiserslauterna Juergen Friedrich je menil, da morata Evropska unija in FIFA odločno preprečiti evropskim nogometnim gigantom, da sistematično kradejo mlade nadarjene igralce, ki jih vzgajajo majši klubi.

Četrtek, 11. marca 1999

Ljubljančani ne mečite vžigalnike - raje preklinjajte

Ljubljana, 10. marca 1999 (MOREL)- Košarkarji Union Olimpije bodo v četrtek ob 20.30 v Dvorani Tivoli igrali tretjo, odločilno tekmo osmina finala evropske košarkarske lige proti francoskemu Elan Bearnais Pau Orthezu. Trener Zmago Sagadin že ves čas opozarja, da gre za ekipo, ki zaradi svojega stila, našim ne leži. Po dveh tekmah je 1:1, v Ljubljani je zmagala Union Olimpija z 72:63, v gosteh Pau Orthez 74:57. V četrtfinalu se bo zmagovalec srečal s Kinderjem iz Bologne; Ljubljančani imajo možnost igrati tretjo tekmo doma.

Tako je bilo
Ljubljana, 10. marca 1999 (MOREL)- Hokejske zveze Slovenije, ki jo je sklical predsednik zveze Nestl Aljančič za ponedeljek, 8. marca, ob 17. uri v hotelu Krim na Bledu, ko naj bi odločali o omilitvi kazni Acroni Jesenicam. Osnovna njihova misel je, da je o sklicu izredne skupščine razpravljal IO HZS in jo dvakrat zavrnil ter da je predsednik sklical izredno skupščino, ne da »bi o tem IO HZS imel možnost razprave in odločanja«.

Hokejska zveza Slovenije zavrnila podtaknitev jeseniškega kukavičjega jajca

Ljubljana- Izvršni odbor Hokejske zveze Slovenije je na sinočniji seji končno le sprejel edino možno in legalno odločitev, da kazen izključitve HK Acroni Jesenice velja in da se državno prvenstvo odigra do konca s tremi moštvi Olimpijo, Bledom in Slavijo.

Izredna skupščina morda v Mariboru
Ljubljana, 10. marca 1999 (MOREL)- Vodstvo Hokejske zveze Slovenije je preložilo izredno skupščino svoje zveze, ki je bila napovedana za včeraj ob 17. uri na Bledu. Razlog je čisto preprost: sklic je bil nezakonit. Sklicatelj je bil predsednik HZS Ernest Aljančič, ki pa po statutu nima te možnosti.

Ljubljančani prevzeli vodstvo
Ljubljana, 10. marca 1999 (MOREL)- Ljubljanska rugby ekipa Protonavto Ljubljana je v preloženem 6. krogu jadranske lige v gosteh premagala Zagreb s 27:17 (15:10). Tako so prevzeli vodstvo v ligi, saj je vodilna Makarska Rivijera izgubila tekmo z Lokomotivo 0:3. Kolinska Bežigrad pa je v gosteh premagala Sisak 19:17 (5:17). Protonavto Ljubljana ima 19 točk (7 tekem), druga je Makarska Rivijera 17 točk (7 tekem), sledijo pa Nada, Zagreb, Sinj in Kolinska Bežigrad vsi po 12 točk, Lokomotiva 10 točk in Sisak 6 (vsi 6 tekem).

Preko Črnogork v finale!
Ljubljana, 10. marca 1999 (MOREL)- Ljubljančanke - Krim Electa Nuetro Roberts - so v žrebu evropske lige prvakinj v polfinalu za nasprotnice dobile Budučnost iz Podgorice iz Črne Gore, so si mnogi oddahnili. Že pred žrebom je bilo mišljenje, da bi Črnogorke zaradi svojega stila igranja najbolj odgovarjale Ljubljančankam.

Avstrijski namiznotenisači premišljujejo, ali bi odpotovali v Beograd ali ne
Dunaj, 10. marca 1999 (MOREL)- Avstrijska namiznoteniška zveza (OTTV) preučuje, ali bi zaradi krize na Kosmetu odpovedala sodelovanje svojih reprezentantov na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Beogradu. Končno odločitev bo OTTV sprejel po posvetovanjih z mednarodno namiznoteniško zvezo, ki bodo danes.

Paul Silas novi trener Charlotte Hornetsov
Charlotte, 10. marca 1999 (MOREL)- Ameriški košarkarski strokovnjak Paul Silas je bil imenovan za novega trenerja Charlotte Hornetsov. Silas bo za krmilom stršljenova ostal do konca tekoče skrajšane sezone lige NBA namesti Dava Kauensa, ki je v nedeljo odstopil.
.

Tim Duncan igralec tedna v NBA ligi
New York, 10. marca 1999 (MOREL)- Igralec San Antonio Sparsa Tim Duncan je bil proglašen za igralca tedna v ligi NBA.

Sreda, 10. marca 1999

Drnovšek v dresu Acronija Jesenic poziva k nespoštovanju zakonitosti

Ljubljana- Izvršni odbor Hokejske zveze Slovenije je za danes napovedano izredno skupščino zveze v Mariboru odpovedal. Na njej naj bi prvotno razpravljali o razveljavitvi kazni hokejskemu klubu Acroni Jesenice, ki je bil zaradi neodigranja dveh tekem za državno prvenstvo v skladu s pravili izključen iz nadaljnjega tekmovanja. V to se je včeraj vpletel tudi premier Janez Drnovšek, ki je v odprtem pismu zahteval, da naj hokejska zveza mimo spoštovanja vseh pravnih aktov in pravil zveze enostavno odpiše Jeseničanom kazen in jih ponovno vključi v državno prvenstvo.

Umrl Joe Dimaggio

Hollywood, 9. marca 1999 (MOREL)- Joe Dimaggio, legenda ameriškega bejzbola, čeprav v nekaterih krogih znan kot bivši mož filmske zvezde Marilyn Monroe, je umrl včeraj zjutraj v 84. letu starosti. Dimaggia, ki se je v javnosti zadnjič pojavil septembra lani, so oktobra sprejeli v Spominsko regionalno bolnišnico v Hollywoodu, kjer so ga operirali zaradi raka na desnem pljučnem krilu. Trikratni nosilec naslova najvrednejšega igralca ameriške lige se je z 12 let mlajšo Marilyn Monroe poročil leta 1954, tri leta kasneje, ko je zapustil newyorške jenkije. Toliko kolikor je ljubil slavno igralko, toliko je tudi sovražil Hollywood.

Torek, 9. marca 1999

Maja in Andrej Pohar spet napredovala na svetovni jakostni lestvici

Ljubljana, 08. marca 1999 - Andrej in Maja Pohar sta danes odpotovala v Birmingham na WGP turnir All England. Odprto prvenstvo Anglije velja med strokovnjaki za badmintonski Wimbledon. Letos to tekmovanje praznuje svojo stoletnico. Na otoku se po tradiciji vsakega marca zberejo najboljši svetovni igralci badmintona. Do leta 1994 so najboljši svetovni badmintonarji in badmintonarke nastopali v Londonu.

Namerno zavlačevanje predsednika hokejske zveze imenovanega Kameleon

Ljubljana, 8. marca 1999 (MOREL)- Projeseniško navijaško usmerjeni novinarji so danes napovedovali, da bodo na izredni skupščini hokejske zveze Slovenije razveljavili kazen hokejistom Acroni Jesenic, izključitev iz lige.

Namiznoteniško prvenstvo v Beogradu brez Nemcev?

Bonn, 8. marca 1999 (MOREL)- Podpredsednik nemške namiznoteniške federacije Eberhard Schoeller je včeraj povedal, da Nemčija zaradi aktualne krize na Kosovu verjetno ne bo sodelovala na svetovnem namiznoteniškem prvenstvu v Beogradu. Glede na sedanje okoliščine verjetno ne bomo šli v Beograd. Poslali ne bomo niti enega igralca, dokler nemško zunanje ministrstvo ne bo umaknilo opozorila, naj ne potujemo v Jugoslavijo, je povedal Schoeller.

 

Ponedeljek, 8. marca 1999

Eddie Irvine zmagovalec prve dirke za VN Avstralije

Melbourne, 7.marca 1999 Srebrni puščici nista vzdržali do konca dirke. D. Coulthard je odstopil 13. krogu zaradi težav s hidravliko, M. Hakkinen pa v 20. krogu. M. Schumacherja pa se je držala smola. Moral je štartati iz zadnje vrste, ker mu je avto odpovedal pri štartu kroga za ogrevanj. Ko se je prebil na 4. mesto, mu je počila guma in je moral na nenačrtovani postanek v boks, kamor se je še enkrat vrnil, kjer so mu zamenjali volan.

 

Ferguson zanikal glasove o umiku

London, 7. marca 1999 (MOREL)- Maneger Manchester Uniteda Alex Ferguson je zanikal medijska ugibanja, da se bo umaknil s krmila rdečih vragov, če do konca sezona ne bodo osvojili naslova evropskih prvakov. Temu ne bi smeli posvečati pozornosti.

 

Olimpijski komite kot nekdanji partijski komite

Ljubljana, 7. marca 1999 (MOREL)- Za ponedeljek popoldne je sicer sklicana izredna skupščina Hokejske zveze Slovenije, za katero pa je nadzorni odbor HZS v soboto ugotovil, da je sklicana nezakonito. Na njej naj bi namreč razveljavili kazen izključitve hokejistov Jesenic, ki v letošnjem državnem prvenstvu niso hoteli odigrati dveh tekem. Zato je sledila kazen izključitve, nato pa so z različnimi izsiljevanji hoteli s prvenstvom znova nadaljevati, kot da se ni nič zgodilo.

Celjanom ni uspel skok v finale

Barcelona- Celje Pivovarna Laško 30:26
Barcelona- Španci so potrebovali zmago s štirimi zadetki in cilj tudi dosegli. Barcelona je v soboto Celjanom znova dokazala, da bodo morali še malce počakati za vstop v evropski vrh, čeprav so v Celju za tokratno ekipo namenili mastne denarje.


Petek, 5. marca 1999

Pau Orthez- Union Olimpija 74:57

Pau- Košarkarji ljubljanske Union Olimpije so v evropski ligi po sedmih zaporednih zmagah tokrat prvič okusili grenkobo poraza. Francozi so jih z taktično zelo preudarno igro povsem nadigrali.

Ivica Kralj zapušča Porto in odhaja v PSV Aidenhoven

Lizbona, 4. marca 1999 (MOREL)- Jugoslovanski internacionalec in reprezentant, trenutno vratar lizbonskega Porta, Ivica Kralj, bo v prihodnji sezoni nosil dres nizozemskega PSV Aidenhovna, so včeraj sporočili predstavniki portugalskega kluba.

Četrtek, 4. marca 1999

Francozi bodo igrali z izbrano vrsto sveta

Pariz, 3. marca 1999 (MOREL)- Svetovni nogometni prvaki Francozi se bodo pomerili z moštvom sveta. Tekma bo 30. marca v Marseillu, ko se bo od nogometa poslovil slavni francoski nogometaš Jean .- Piere Papen.

Bobič naslednjo sezono v Borusijo iz Dortmunda

Bonn, 3. marca 1999 (MOREL)- Bojeviti center Stuttgarta Fredy Bobič bo s kariero prihodnjo sezono nadaljeval v Borusiji iz Dortmunda. Po pisanju nemškega tiska naj bi 27-letni Bobič podpisal štiriletno pogodbo vredno 6,43 milijonov dolarjev. Tega ne želim ne potrditi ne zanikati, je povedal predsednik milijonarjev Gerd Niebaum. Bobič je za nemško reprezentanco odigral 19 tekem.

Jesenice so same krive za izključitev

Ljubljana, 3. marca 1999 (MOREL)- Na danšnjem nadaljevanju seje izvršnega odbora Hokejske zveze Slovenije je predstavnik HK Acroni Jesenice Boštanj Gasar hotel krivdo za izključitev njegove ekipe naprtiti izvršnemu odboru in mu podtakniti ugotovitev, da letošnje tekmovanje v alpski hokejski ligi in v državnem prvenstvu ni bilo v skladu z pravili tekmovalnega sistema.

 

Van Gundy zahteva od Knickesov gosteh
New York, 3. marca 1999 (MOREL)- Trener New York Knickesov Jeff Van Gundy je zadovoljen z zmago svoje ekipe nad Clevelandom (85-78) v minulem kolu lige NBA, vendar še naprej od igralcev zahteva zmage v gosteh. Knicksi so v tekoči sezoni devetkrat zmagali in petkrat izgubili, na štirih gostovanjih pa so samo dvakrat zmagali.

Sreda, 3. marca 1999

Union Olimpija- Pau Orthez 72:63

Ljubljanski košarkarji so v osmini finala evropske lige uspeli pred nabito polno dvorano Tivoli premagati francoskega prvaka, ki se je še posebej v prvi polovici srečanja, nato pa do zadnje minute tekme odlično upiral. Francozi so v prvem delu tekme celo vodili za osem točk, vendar so Ljubljančani našli še dovolj rezerve, da so preobrnili izid v svojo korist in si v zadnji minuti zagotovili solidno prednost, pred četrkovim povratnim srečanjem v Franciji.

 


Ronaldo jutri ne bo igral

Milano, 2. marca 1999 (MOREL)- Brazilski nogometni zvezdnik Ronado zagotovo jutri ne bo zaigral v četrtfinalni tekmi pokala prvakov med Interjem iz Milana in Manchester Unitedom.

 

 

Blaževič grozil z ubojem uredniku Nacionala

Zagreb, 2. marca 1999 (MOREL)- Hrvaški helsinški odbor za človekove pravice je ocenil, da je selektor hrvaške nogometne reprezentance Miroslav Blaževič storil kaznivo dejanje, ko je priznal, da je pripadal skupini domoljubov, ki naj bi rešila državo, ko je nameravala likvidirati glavnega urednika tednika Nacional Iva Pukaniča.

Pokal UEFA

Acroni Jesenice ostajajo diskvalificirane iz nadaljnega državnega prvenstva

Ljubljana- Na današnji seji izvršnega odbora Hokejske zveze Slovenije so skušali rešiti zaplet v zvezi z diskvalifikacijo hokejstov Acroni Jesenice, ki so si izključitev prislužili z dvema neodigranima tekmama v državnem prvenstvu. Jeseničani so v večurni seji dosegli, da bodo skušali do srede izkoristiti vsa razpoložljiva izredna pravna sredstva, da bi dosegli sklic izredne seje skupščine HZS, saj so člani izvršnega odbora danes zavrnili njihov predlog za sklic takšne seje.Torek, 2. marca 1999

EVROPSKA LIGA - OSMINA FINALA

Nocoj ob 20.30 uri se bosta v prvi tekmi 1/8 finala EVROPSKE LIGE pomerili ekipi
Union Olimpije in Pau Ortheza (Francija).Povratne tekme bodo 4. marca, morebitne tretje pa 11. marca.

 

Acroni Jesenice ostajajo diskvalificirane iz nadaljnega državnega prvenstva

Na današnji seji izvršnega odbora Hokejske zveze Slovenije so skušali rešiti zaplet v zvezi z diskvalifikacijo hokejstov Acroni Jesenice, ki so si izključitev prislužili z dvema neodigranima tekmama v državnem prvenstvu. Jeseničani so v večurni seji dosegli, da bodo skušali do srede izkoristiti vsa razpoložljiva izredna pravna sredstva, da bi dosegli sklic izredne seje skupščine HZS, saj so člani izvršnega odbora danes zavrnili njihov predlog za sklic takšne seje.

Zmaga za Bit in Nove Fužine

Ljubljana, 01. marca 1999 - Zadnjo februarsko soboto je bil na sporedu že četrti C turnir ljubljanske regije v sezoni 1998/99. Na šestih igriščih ljubljanskega športnega centra Konex je nastopilo 30 badmintonarjev in badmintonark iz šestih klubov Ljubljane, Škofje Loke in Zagorja.

 

Ponedeljek, 1. marca 1999

Derbi prvega pomladanskega kroga Olimpiji

Ljubljana, 28. februarja 1999 (MOREL)- Danes se je nadaljevalo nogometno prvenstvo Slovenije. Odigrana so bila srečanja 17.kroga:

 • rezultati
 • lestvica
 • strelci

Rokometašice Krima dosegli pomembno zmago v Španiji
Krim Electra Neutro Roberts- Milar L'Emiliana Valencia 21:29

Velancija, 28. februarja 1999 (MOREL)- Rokometašice Krim Electe Neutro Roberts so danes v Valenciji igrale prvo četrfinalno tekmo evropske lige prvakinj proti španski ekipi Milar L'Emiliana Valenciji in jo na velike presenečenju tudi visoko premagale z osmimi zadetki razlike.

 

SLALOM MOŠKI
Ofterschwang, 27. februarja Nemčija

1. Finn Christian Jagge (Nor) 1:47.76 (53.28/54.48) 
2. Thomas Stangassinger (Aus) 1:48.81 (53.49/55.32) 
3. Kjetil Andre Aamodt (Nor) 1:49.13 (53.97/55.16) 
4. Bode Miller (ZDA)     1:49.22 (55.05/54.17) 
5. Christian Furuseth (Nor)  1:49.29 (53.69/55.60) 
6. Jure Košir (Slo)      1:49.38 (53.46/55.92) 
7. Fabrizio Tescari (Ita)   1:49.49 (54.01/55.48) 
8. Sebastien Amiez (Fra)   1:49.57 (54.34/55.23) 
9. Pierrick Bourgeat (Fra)  1:49.79 (54.62/55.17) 
10. Drago Grubelnik (Slo)   1:50.05 (55.24/54.81)

 

 

 


© 1998/1999 Kabi d.o.o.